Moderne Blomsterkunst

 Danmarksmester og International Mester i moderne blomsterkunst

Berit Skjøttgaard Laursen blev uddannet Blomsterdekoratør i Viborg, i 1987. Efter uddannelsen flyttede hun til Aarhus og læste Voksen Pædagogikum sideløbende med sit arbejde som Blomsterdekoratør, og har siden undervist fagfolk og amatører. Berit Skjøttgaard Laursen har været ansat på Handelsfagskolen i Skåde og der undervist Blomsterdekoratør-eleverne og på JU i Beder (Beder GartnerSkole), hvor hun underviste på Blomsterbinder Uddannelsen.

Gennem sit lange blomsterliv, har Berit Skjøttgaard Laursen undervist for Interflora på kortere og længere kurser for fagfolk, i nye teknikker, Inspiration og trend-binderi mm.

Som Ambassadør for Smithers Oasis, har Berit Skjøttgaard Laursen rejst rundt i Europa, især meget i Polen, Skandinavien, Baltikum og Rusland, hvor hun har præsenteret firmaets produkter, gennem undervisning, demonstrationer, workshops, shows og events.

Gennem sit brede netværk i udlandet, arrangerer Berit Skjøttgaard Laursen kurser for fagfolk på forskellige niveauer, med udlandske Blomsterdesignere.
Berit Skjøttgaard Laursen har endvidere en uddannelse som Butiks- og Vinduesdekoratør.

Berit Skjøttgaard Laursen holder sig hele tiden opdateret og på forkant med udviklingen i faget, gennem kurser og messer i udlandet.

Konkurrencer

Berit Skjøttgaard Laursen deltager og har deltaget i konkurrencer i Moderne Blomsterkunst gennem mange år, både nationalt og internationalt, med meget flotte resultater.

Seneste Blomsterkunst Konkurrencer:

Guld – Distriktsmesterskabet, Aarhus 2012
Guld – Danmarksmesterskabet i Moderne Blomsterkunst, Odense 2012
Guld – International Flower Cup, Odense 2013
Sølv – Danmarksmesterskabet i Moderne Blomsterkunst, Aarhus 2014
Sølv – International Flower Contest, Huis Ten Bosch, Nagasaki, Japan 2015

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

flower & design